Tilbud

B&B økologisk hundeshampoo – Parfumefri

80,00 DKK 40,00 DKK

Økologisk, parfumefri shampoo af højeste kvalitet.

  • Drøj i brug og nem at skylle ud
  • Velegnet til alle hunderacer og katte
  • Dansk produceret
  • Uden kunstige farvestoffer og overflødige tilsætningsstoffer
  • Fortyndes 1:10

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 800014 Varekategori:

Økologisk hundeshampoo uden parfume

B&B Parfumefri er en lækker, økologisk hundeshampoo, som er produceret i Danmark. Shampoo’en er perfekt til dig som ikke tåler nogen former for tilsat duft eller farve, eller dig som har en hund eller kat med allergi. Shampooen indeholder økologisk Aloe Vera, som virker helende på huden. B&B Parfumefri gør pelsen blank og blød! Selvom det kaldes en hundeshampoo, kan den med fordel også bruges til katte.

Alle produkter fra B&B er økologiske og naturlige, og derfor passer de selvfølgelig perfekt ind i sortimentet her hos Tjarliebox. Har personligt selv brugt denne parfumefri shampoo til vores hund, og derfor har jeg udvalgt denne variant til shoppen. Med parfumeallergi i familien er denne helt perfekt og uanset hvad, er det altid en fordel at kunne reducere brugen af kemikalier på både sin egen og hundens hud. Så selvom hverken du eller din hund er allergikere, er det stadig et godt valg og en fantastisk shampoo. Har du ønsker til andre varianter af B&B’s økologiske shampooer, så skriv til info@tjarliebox.dk, så skaffer jeg det gerne hjem.

Der er 250 ml. i flasken og shampooen skal fortyndes min. 1:10, hvilket gør den ekstremt drøj i brug.

Hvad er B&B?

B&B økologisk hundeshampoo er danskproduceret og udviklet af de 2 professionelle hundefrisører Ann Bluhme & Gitte Bundgaard, som begge gennem mere end 25 år har beskæftiget sig med pelspleje til både hverdag og udstilling.

Læs mere om B&B på deres hjemmeside: www.oekohundeshampoo.dk

Detaljer

Mængde

250 ml.

Indhold

Aqua dem (demineraliseret vand), ALS (ammonium laurylsulphate veg. sæbe), cocoamidopropyl betaine (veg. sæbe), citric acid, sodium benzoate (konservering), aloe barbadensis*.
*= økologisk

Indeholder ingen kunstige farvestoffer og parabener.

Du kunne også være interesseret i...