Calming Crunchies kornfri – And

25,00 DKK

NYHED!

Naturlige, kornfri godbidder fra Pooch & Mutt! Knasende sprøde godbidder med en naturligt beroligende effekt.

Indeholder: 80 g. i praktisk pose med selvluk

På lager

Varenummer (SKU): 50220 Varekategorier: ,

Pooch & Mutt har gjort det igen…

Denne gang introducerer de nogle lækre, knasende sprøde KORNFRI godbidder – we love it!

Disse Calming Crunchies har samme beroligende effekt som de populære “Calm & relaxed” i tube, men denne gang er de med 75% britisk and, 100% kornfri, glutenfri og 100% smagsfulde! Udover saftig and, indeholder Calming Crunchies fra Pooch & Mutt også kamille, lavendel og L-tryptophan. Kamille blev blandt andet traditionelt brugt i det antikke Grækenland, Egypten for at hjælpe hundene til afslapning. L-tryptophan er afgørende for at danne serotonin, som giver en god følelse i kroppen. Giv disse naturlige godbidder til din hund før stressende situationer, såsom besøg hos dyrlægen, bilture, fyrværkeri, konkurrencer, alene-hjemme-tid eller som en dejlig aftensnack. Eller bare som belønning.

Godbidderne er ikke kun lavet af helt naturlige ingredienser, de er også kornfri. Det betyder at de er super allergivenlige godbidder. Nogle hunde er direkte allergiske overfor korn, men mange hundeejere vil også bare gerne sikre sig mod fremtidig kornallergi, ved at fodre og belønne med kornfri foder og godbidder. Så er man jo nogenlunde på den sikre side, i hvert fald når det gælder korn- eller glutenallergi!

Hver pose indeholder cirka 30 godbidder formet som et ben. Godbidderne er bagte, sprøde og kansende og kan nemt brækkes i mindre stykker, så de kan bruges til fx træning, eller bare gives som en god snack før sengetid, på gåturen eller på tur ud i det blå.

Sammensætning:
75% and, søde kartofler, mineraler, vitaminer (A, D3, B1, B2), kamille, probiotika, L-tryptophan

Analyse:
Protein 35%
Råolie  og -fedt 23%
Råfibre 2,5%
Omega 6 4.02%
Omega 3 O.19%

Du kunne også være interesseret i...