Himalayan Yaky Charm Popcorn til hunde

30,00 DKK

  • Popcorn til hunde
  • Lavet af ko- og yakoksemælk
  • Passer til alle hunde

Ikke på lager

Varekategorier: ,

Hvad er Yaky Charms?

YakyCharms er lækre, luftige popcorn til hunde!

En gammel opskrift fra Himalaya med kun 4 helt naturlige ingredienser, har resulteret i de lækreste tygge-oste til hunde.  Himalayan YakyChew er en hård ost lavet af ko- og yakokse mælk, tilsat salt og limesaft. De er 100% naturlige og indeholder ingen former for tilsætningsstoffer. De er også glutenfri og yderst allergivenlige!

Den samme opskrift som bruges til YakyChew tyggepindene, er også blevet brugt til at fremstille nogle helt unikke popcorn til hunde. Sprøde, knasende og lækre popcorn, lavet af 100% naturlige ingredienser og uden andet tilsat end salt og limejuice.

Popcornene er så lette som luft så snart de er blevet poppet i mikroovnen! Følg vejledningen på pakken, men husk og lade popcornene køle godt af, inden du servere dem for din hund! Det er ost som karamelisere lidt og de er derfor ret varme når de popper.

Må ikke serveres uden at være poppet!

Begrænset antal

Himalayan YakyCharms fås kun hos Tjarliebox og sælges kun i begrænset omfang. Så byd den kolde tid velkommen med en omgang popcorn til din hund – og hav dine egne popcorn for dig selv.

Detaljer

Mængde

1 pose: 30-40 popcorn

Indhold

Ko- og yakokse mælk, en knivspids salt og lime saft

Du kunne også være interesseret i...