Huxley Hound “Better than raw” – Sød kartoffel

40,00 DKK

Lækre, chewy stykker af økologisk sød kartoffel fra Spanien.

100% ren, dehydreret sød kartoffel.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): Sød-kartoffel Varekategorier: ,

En ny slags godbidder

En super spændende nyhed er landet hos Tjarliebox! En helt ny måde at tænke godbidder og snacks… nemlig dehydrerede grøntsager!

Ja, det lyder tosset, men princippet er det samme som når man tørrer godbidder til hundene – fx et stykke tørret kyllingefilet som så bliver en nem, kalorielet tyggepind. Huxley Hound arbejder kun i grøntsager, og kun økologisk. Det er råvarer fra England og kvaliteten er i top. I stedet for at tørre grøntsagerne, så dehydrerer Huxley Hound de forskellige grøntsager, på deres fabrik i England. Det er en spændende og vildt interessant tilgang til godbidder (læs mere nedenfor).

Posen med Better Than Raw Sød kartoffel indeholder 30 gram dehydreret sød kartoffel. Det lyder ikke af meget, men alt vand er jo også trukket ud af dem, hvilket gør de ikke vejer meget – men der er snacks nok til nogle dage. Og husk at de indeholder en lang række sunde sager, vitaminer, antioxidanter og mineraler, hvilket ikke gør det nødvendigt at servere en håndfuld for din hund. Den kan nøjes med en enkelt. Godbidderne er gode til hunde med følsomme maver og er meget allergivenlige.

Sød kartoffel er en stor kilde til kalium, magnesium og andre vigtige mineraler (calcium, jern og zink). På trods af den søde smag, som hunde elsker, er disse godbidder lav i fedt og fremmer ikke vægtforøgelse. De er også rige på antioxidanter.

De sjove snacks er seje og ‘chewy’, så din hund vil formentlig arbejde lidt på at få dem tygget i stykker.

Egner sig også som sunde menneske-snacks! 🙂

“Better than raw”

Vidste du, at hunde kun kan udtrække minimal næringsværdi fra rå grøntsager? Det er fordi de ikke kan nedbryde de vegetabilske fibre, der indeholder næringsstoffer. Mange hundeejere serverer rå gulerødder som snacks til hunden – og det er også rigtig godt, især for at hunden kan tygge godt og grundigt. Men her er et endnu bedre alternativ, som sikrer at din hund får alt det gode ud af grøntsagerne!

Huxley Hound har arbejdet med førende universiteter og uafhængige forskningsorganer og forsøgt at udvikle den optimale grøntsags dehydreringsproces. Ved at dehydrere grøntsagerne på en helt bestemt måde, presser man simpelthen alt næring ind i guleroden og alt vand ud.  Enkeltvis vil dette låse op for de væsentlige næringsstoffer i de økologiske grøntsager, vi bruger i vores produkter, uden tilsætningsstoffer.

Det betyder også, at Huxley Hound’s fuldt sporbare, økologiske grøntsags-godbidder vil indeholde fem gange så meget godt, i forhold til den rå grøntsag. Det gør Better Than Raw™ den ideelle sunde godbid for alle hunde.

Alle godbidder fra Huxley Hound indeholder en minimal mængde kalorier, da det er 100% ren grøntssag og der ikke er tilsat noget som helst. Det betyder at godbidderne egner sig fantastisk som snacks til overvægtige vovser på slankekur, hunde som skal passe lidt på vægten, eller dig der bare gerne vil servere sunde snacks for din hund.