Planet Dog Orbee-Tuff Orbee ball – Blå/grøn

75,00 DKK145,00 DKK

  • Super holdbar bold
  • 100% giftfri miljøvenligt gummi
Ryd
Varenummer (SKU): PDOTOB-BG Varekategori:

Miljøvenlig, giftfri og super stærk

Planet Dog Orbee-Tuff Orbee ball er ekstremt holdbar! På Planet Dog’s eget holdbarheds-barometer scorer Orbee-Tuff Orbee bolden 5/5 – læs mere om rangeringen her. Udover at være super holdbare, og så er de naturligvis 100% giftfrie og helt sikre for din hund. Produkterne er lavet af miljøvenligt gummi og det kan vi jo rigtig godt lide hos Tjarliebox.

Orbee Tuff bolden fra Planet Dog dufter dejligt af mint. De fleste hunde kan godt lide duften, men nogle kan være lidt forsigtige til en start – bare rolig, de skal nok vænne sig til det. Bolden er perfekt til leg i haven, en tur i skoven, eller på stranden. Orbee Tuff bolden er flydende, så det kan give anledning til lidt leg i vandet om sommeren!

Tjarliebox og Planet Dog

Hos Tjarliebox har vi udvalgt specifikke Planet Dog produkter fordi de er holdbare, giftfri, miljøvenlige og i et super fedt design. Produkterne er produceret i USA og Orbee Tuff Orbee bolden er en af deres mest holdbare produkter!

Når du vælger en Orbee-Tuff Orbee ball, så anbefales det at vælge en størrelse, der er så stor, at din hund ikke kan få den helt ind til de stærke kindtænder, når den tager bolden i munden. Ved at vælge den rigtige størrelse får både du og din hund en bold, der holder til det hele.

Detaljer

Størrelse

, ,