Planet Dog Orbee-Tuff Snoop aktivitetslegetøj

180,00 DKK

  • Aktivitetslegetøj til de fleste størrelser hunde
  • Kan vaskes i øverste skuffe i opvaskemaskinen
  • 12,7 cm. i diameter
Ryd
Varenummer (SKU): 10589800 Varekategori:

Aktivitetslegetøj til godbidder eller mad

Orbee-Tuff Snoop fra Planet Dog er et fantastisk aktivitetslegetøj. Fyld den med godbidder eller dagens aftensmad, og lad din hund arbejde for at få dem ud. Kanten kan bukkes ned, men hvis du lader den være oppe, vipper bolden som en kegle og gør det sjovt for din hund at få fat i maden. Hvis du bukker kanten ned, ligger godbidder eller mad sig i kanten indvendig, og gør det sværere for din hund at få det ud. Bolden skal derfor kastes rundt, for at få godbidderne ud. Det er rigtig god stimulering for din hund, som skal bruge hjernen for at få maden ud. Snoop er gennemsigtig, blød og fleksibel!

Aktivitetslegetøj fra Planet Dog kan vaskes i øverste skuffe i opvaskemaskinen, eller vaskes under en varm hane. Det er super praktisk, hvis du gerne vil bruge Snoop flere gange om ugen (eller måske hver dag?) til at fodre din hund med.

Snoop er en bold er til overvåget aktivitet. Lad derfor ikke din hund være alene med bolden, hvis den ynder at ville tygge ting i stykker. Den er holdbar, men ikke et tyggelegetøj. Hvis du leder efter en holdbar bold til leg, så er Orbee-Tuff Orbee Ball perfekt og ekstremt stærk!

Hos Tjarliebox har vi udvalgt specifikke Planet Dog produkter fordi de er holdbare, giftfri, miljøvenlige og i et super fedt design. Produkterne er produceret i USA.

Detaljer

Farve

,