2. sortering

YakyChew 2. sortering – Small/Medium

30,00 DKK50,00 DKK

  • 2. sortering*
  • Holdbar tyggepind af 100% naturlige ingredienser
  • Hård ost lavet af ko- og yakoksemælk
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: ,

*2. sortering?

Jeg har fået en stor omgang YakyChew fra Himalayan Pet, hjem til en rigtig god pris, fordi emballagen var ødelagt under transporten. Derfor sendes YakyChew 2. sortering uden original emballage (dog i en lille stofpose), men tyggepinden fejler selvfølgelig absolut ingenting. Tyggepinden er YakyChew fra Himalayan Pet – find varianterne her.

2. sortering er kun tilgængelig i Small og Medium

Small er perfekt til små hunderacer. Anbefales til alle hunde under 6-7 kg.

 

 

Medium passer til mindre til mellemstore hunderacer. Anbefales til alle hunde under 15 kg.

 

Hvad er Himalayan YakyChew?

En gammel opskrift fra Himalaya med kun 4 helt naturlige ingredienser, har resulteret i de lækreste, hårde tyggepinde til hunde. Himalayan YakyChew er en hård ost lavet af ko- og yakokse mælk, tilsat salt og limesaft. De er 100% naturlige og indeholder ingen former for tilsætningsstoffer. De er også glutenfri og yderst allergivenlige!

Tyggepindene er en hård snack til hunde, som holder i rigtig lang tid. Tjarliebox’s testhunde har tygget i flere timer, uden at være halvvejs med den hårde ost. Så det er virkelig en snack der er alle penge værd! Din hund skal tygge i lang tid for at blødgøre osten og brække små bidder af som kan spises. Giv gerne din hund tygge-timeout en gang i mellem, så det ikke bliver for meget for tænder/tandkød og så den kan få lidt vand i ny og næ.

Himalayan YakyChew kan sammenlignes med de populære gevir, som mange med super-tyggere har gode erfaringer med. Men med YakyChew er der nu et alternativ, som nogle finder endnu bedre!

Værdi for pengene

YakyChew er virkelig holdbare og for selv super-tyggere er der masser af tyggetid med de lækre oste-tyggepinde. Når din hund har tygget længe og der kun er en stump tilbage på nogle centimeter, så har Himalayan Dog Chew et godt tip:

Guide til YakyChew stumpen

Detaljer

Indhold

Ko- og yakokse mælk, en knivspids salt og lime saft