Gardin Installation Gratis Pearl Magnet Suge-Knappen, Gardinet Spænde 40cm Smukke Gardin Bånd Gardin Dekoration

Nyhed

kr22.50

/ kr34.60

På lager

Funktioner:

1. Stærk magnetisme: ingen grund til at lave tæppet på væggen.Ingen værktøjer, nul forsamling.Når den ikke er i brug, kan du gemme det på tæppet med en magnet.

2. Elegant perle udseende: udsøgt vindue tilbehør.De er alsidige og smukke, at skabe et moderne og attraktivt udseende til din dekoration.

3. Let at bruge: Med disse gardin bånd, du behøver ikke at bekymre dig om at beskadige væggen i boksning.Bagsiden af dette helt nye stil gardin rem er meget nem at bruge.Med disse ingen kroge, det kan blive matchet med enhver hardware, tilbehør og installation.

4. Forskellige fastspænding metoder: Den bløde stål wire kan loopes ind i en cirkel, der passer gardiner af forskellig tykkelse.Bagsiden af den magnetiske uafgjort er bekvemt for fastsættelse tunge gardiner.Til tynde gardiner, kan du vikle det to gange eller bare binde det.

5. Velegnet til alle gardiner: fløjl gardiner, mørklægningsgardiner, gennemsigtige gardiner, hverken tyk eller tynd, er gode valg.På grund af sin elasticitet, og den snoede reb, gardiner af enhver størrelse kan fastsættes.

Beskrivelse:

Pearl magnet spænde er et perfekt supplement til gardiner, giver det en moderne stil, der er egnet til gardiner af forskellige materialer.

Specifikationer:

Omkreds: 40cm

Pearl diameter: 16mm

Produkt materiale: legering/ rhinestone ABS perler/ magnet

Vægt: 70.5 g

Perler: 24

Pakke Inkluderet:

2stk * gardin pearl magnet spænde

Bemærkninger:

1. Lad 0-1 tommer fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra det virkelige objekt.

Tags: mørklægning, gardin med fox, land gardin, gardin skive, stærk magnetisk gardin tieback, lokke magnet, smukke neglelak, dør gardiner, gardin tieback, curtai

Åbning og Lukning Metode Venstre og Højre Biparting Åben
Type Andre
Oprindelse KN(Oprindelse)
Funktion mørklægning

Skriv en anmeldelse

Gardin Installation Gratis Pearl Magnet Suge-Knappen, Gardinet Spænde 40cm Smukke Gardin Bånd Gardin Dekoration

Gardin Installation Gratis Pearl Magnet Suge-Knappen, Gardinet Spænde 40cm Smukke Gardin Bånd Gardin Dekoration

Funktioner: 1. Stærk magnetisme: ingen grund til at lave tæppet på væggen.Ingen værktøjer, nul forsamling.Når den ikke er i brug, kan du gemme det på tæppet med en magnet. 2. Elegant perle udseende: udsøgt vindue tilbehør.De er alsidige og smukke, at skabe et moderne og attraktivt udseende til din dekoration. 3. Let at bruge: Med disse gardin

Relaterede varer